Tumma suklaa Inkivääri-kurkuma, Vivani

Vivani
Tumma suklaa Inkivääri-kurkuma, Vivani
Tumma suklaa Inkivääri-kurkuma, Vivani
3,30 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 4044889003437

vani tumma suklaa inkivääri-kurkuma 89% 80g on valmistettu ainutlaatuisesta perulaisesta kaakaosta. Inkiväärin ja kurkuman yllätyksellinen maku on yhdistetty hienoon tummaan suklaaseen, joka on maukeutettu aavistuksellla kookossokeria. Todellinen makuelämys täynnä terveellisiä ainesosia.

Saksalaisen Vivanin valikoimaan kuuluu kymmeniä suklaamakuja, jotka kaikki valmistetaan korkealaatuisista luomusertifioiduista raaka-aineista, kuten aidosta bourbon-vaniljasta. Suklaissa ei käytetä geenimanipuloituja raaka-aineita. Vivanin suklaissa käytettävä luomukaakao on peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Etelä-Amerikasta, pääasiassa Dominikaanisesta Tasavallasta, Panamasta ja Ecuadorista. Kaakao kasvaa banaani- ja avokadopuiden kanssa sekaviljelmillä, ei yhden kasvin monokulttuuriviljelmillä, joten myrkyllisiä torjunta-aineita ei näin ollen tarvita. Optimaalisessa suhteessa yhdistetyt ainekset ovat täydellinen nautinto, joka saadaan esille juuri oikealla käsittelyllä (intensiivinen valssaus ja pitkä konssaus). Vivanin luomusuklaan ekologiset pakkaukset on valmistettu kompostoituvasta NatureFlexFoliosta ja FSC-kartongista. Jatkuva laadunvalvonta takaa, että Vivanin suklaa on aina laadukasta!

Ainesosat: kaakaomassa*, kookossokeri* 9%, kaakaovoi*, inkivääri* 4%, kurkuma* (jauhettu) 2%. *=luomu. Kaakaopitoisuus väh. 89%. Saattaa sisältää jäämiäjäämiä muista pähkinöistä, maidosta ja gluteenista.
Lisätiedot: luomu
Englanninkielinen nimi pakkauksessa: Vivani Dark Ginger Turmeric
Säilytys: Säilytetään viileässä ja kuivassa valolta suojattuna.
Alkuperämaa: Saksa

Ravintoarvo per 100 g:
Energiaa 2460 kJ / 595 kcal
Rasvaa 50,1 g
  josta tyydyttyneitä 31,4 g
Hiilihydraatteja 19,6 g
  joista sokereita 9,1 g
Proteiinia 9,3 g
Suolaa 0,05 g  

Arvostelut 0 arvostelua