Aito hiusplus 120kps

Aito hiusplus 120kps
Aito hiusplus 120kps
Tuotetta rajoitettu erä.
53,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Luonnollista puhtia hiustenkasvuun!

Ohenevatko hiuksesi, kärsitkö hiustenlähdöstä tai lohkeilevista kynsistä? Aito Hius Plus on suomalaisten tarpeisiin suunniteltu luonnollinen ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle. Tuotteen monipuoliset ainesosat tukevat hiusten kasvua ja uudistumista sekä antavat hiuksille kestävyyttä ja tervettä kiiltoa. Tuotteen käyttäjät voivat huomata myönteisiä vaikutuksia myös kynsien kasvuun sekä ihon kosteuteen, pehmeyteen ja kimmoisuuteen.


Ravintoaineita ja vitamiineja hiuksille


Runsaan hiustenlähdön taustalla voi olla mm. stressi, ikääntyminen tai hormonaaliset muutokset. Myös geeniperimämme vaikuttaa hiusten laatuun ja kasvuvauhtiin. Hiusten terveyttä voi kuitenkin parantaa myös elintavoilla ja antamalla hiuksille niiden tarvitsemia vitamiineja ja ravintoaineita.


Hiukset ovat koostumukseltaan pääosin keratiiniproteiinia. Keratiini koostuu mm. rikkipitoisesta kysteiini-aminohaposta. Kun hiuksissa on tarpeeksi keratiinia, ne ovat kestävämmät ja kiiltävämmät. Terveen hiuksen rakentamiseen tarvitaan myös muita ravintoaineita, kuten biotiinia, sinkkiä, B-ryhmän vitamiineja ja seleeniä.


Aito Hius Plus sisältää:


-patentoitua Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia, jossa on luonnostaan muun muassa keratiinia ja elastiinia

-aminohappo L-kysteiinia

-biotiinia

-sinkkiä

-seleeniä

-B3-vitamiinia ja

-B5-vitamiinia.


Kokonaisuutta täydentävät vielä hiuksia vahvistavat ja runsaasti piitä sisältävät peltokorte- ja hirssiuute. Aito Hius Plus sopii useimmille, sillä se ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia - eikä turhia täyteaineita.


Hiusten uudistumiseen ja uuden hiuskasvun käynnistymiseen tarvitaan vähintään 3 kuukautta. Kokeile tuotetta mielellään 3-6 kuukauden kuurina.


Annostus: 2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ainesosat: Ovoderm®, hirssiuute, l-kysteiini, peltokorteuute, Niasiini (B3-vitamiini), kalsiumpantotenaatti (B5-vitamiini), seleenimetioniini, sinkkipikolinaatti, biotiini, Nu-FLOW® riisitiiviste, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).


Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia. Alkuperämaa: Alankomaat.


Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää: Ovoderm® kanamunan kuoren kalvoproteiinia 300mg, hirssiuute 250mg, L-kysteiini 100mg, peltokorteuute 100mg, B3-vitamiini 32mg (200%*), B5-vitamiini 12mg (200%*), seleeni 28µg (51%*), sinkki 3,56mg (35,6%*), biotiini 9,2µg (18,4%*). *% päivittäisen saannin vertailuarvosta.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. 

Arvostelut 0 arvostelua