B5-vitamiini 350ml, Viridian

B5-vitamiini 350ml, Viridian
B5-vitamiini 350ml, Viridian
Tuotetta rajoitettu erä.
17,90 €
19,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Pantoteenihapolla lisää vireyttä elämään!

Pantoteenihappo eli B5-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pantoteenihappo myös edistää steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin hermovälittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa.

Annostus: 1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: B5-vitamiini (pantoteenihappo D-Calcium pantothenate), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, viherseos (sinimailanen, mustikka, spirulina).

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:
B5-vitamiini (D-kalsiumpantotenaatti) 350mg,
viherseos (sinimailanen, mustikka, spirulina) 90mg.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Arvostelut 0 arvostelua