Vahva tonalin 120kps, Polar Pharma

Vahva tonalin 120kps, Polar Pharma

25,90 €
sis. 14 % ALV


Klassikko jo syntyessään! Kuulostaako nimi Tonalin tutulta? Siihen on syynsä.

Tämä lisäravinne on niittänyt kiitosta jo vuosien ajan. Tonalin on valittu vuoden terveystuotteeksi vuonna 2006 ja vuoden urheiluvalmisteeksi 2010. Vetreä legenda viilettää treenikassissasi töistä salille ja loppuverryttelyn kautta kotiin. Niin urheilijat, kuntoilijat kuin sunnuntailenkkeilijät ovat kulkeneet Tonalinin kanssa yhteisiä lenkkipolkuja jo vuosia.

Vahva ja alkuperäinen: Maailman tutkituin, turvallinen ja patentoitu CLA-valmiste.

Tonalinissa vaikuttava aine on CLA, joka on luonnollinen rasvahappo. CLA tunkeutuu kehossa rasvasolun sisään ja käynnistää solun varastoiman rasvan pilkkoutumisen.

Laihdutettaessa ilman Tonalinia häviää sekä lihasta että rasvaa – useimmiten halutaan kuitenkin vain rasvasta eroon. Mitä paremmassa kunnossa lihakset ovat, sen paremmin keho käyttää rasvaa energian lähteenä. Lihakset käyttävät rasvasta vapautuvaa energiaa – jaksat liikkua paremmin, vaikka syöt vähemmän. Ylimääräiset hiilihydraattipitoiset välipalat on helpompi jättää pois, kun Tonalin vapauttaa rasvasta energiaa kehon käyttöön.


Sisältää:Saffloriöljystä valmistettu vapaiden rasvahappojen seos 71 %, josta konjugoitu linolihappo CLA 78-84 %, josta aktiiviaine (Cis-9, Trans-11 ja Trans-10, Cis-12 isomeeri) 96-99 %, liivate 19,8 %, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi 1 %.

800 mg CLA:ta kapselissa.

Käyttöohje:2-4 kapselia, mieluimmin jaettuna vähintään kahden aterian yhteyteen.

Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6418847006415