Extra C 950mg 90kaps, Viridian

Extra C 950mg 90kaps, Viridian

39,90 €
sis. 14 % ALV

100 % luonnollinen ja aktiivinen C-vitamiini

Viridian C-vitamiini on nyt entistä paremmin imeytyvä!

Viridian Ekstra-C sisältää PureWay-C:tä, patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Viridian Ekstra-C:n uudistunut koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä. C-vitamiini imeytyy nopeasti ja säilyy elimistössä pidempään, jolloin se pystyy paremmin ja kauemmin toimimaan hyvinvointimme parhaaksi.


Viridian Ekstra C-vitamiini:


-100 % luonnolliset ja aktiiviset ainesosat

-Imeytyy nopeasti

-Säilyy elimistössä pidempään kuin tavallinen C-vitamiini

-Kliinisesti tutkittu

-Vegaaninen


C-vitamiini on tärkeää muun muassa vastustuskyvylle, paljon liikkuville, väsyneille ja uupuneille sekä parantamaan raudan imeytymistä. C-vitamiini on tarpeellinen myös kollageenin rakennusaineeksi, ihon hyvinvointiin, hermostolle ja energia-aineenvaihdunnalle.


Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ainesosat: askorbiinihappo, citrus bioflavonoidit, kasvirasvahapposeos (riisinleseestä), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).


Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:

Pureway-C 950 mg, josta 855 mg C-vitamiinia 1068 %*

47,5 mg citrusbio-flavonoidit

47,5 mg kasvirasvahapposeos

%* päivittäisen saannin vertailuarvosta


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.


Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.


***

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.


Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.


Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060003592198