Pyykinpesuneste, hieno-ja villapesu 750ml, Sodasan

Pyykinpesuneste, hieno-ja villapesu 750ml, Sodasan

7,95 €
sis. 24 % ALV

Ekologinen pyykinpesuneste - hellävaraiseen pesuun sekä erityisesti hentoa hoitoa vaativille tekstiileille 


Sodasan wool and delicates pyykinpesuneste on suunniteltu erityisesti  villatekstiilien pesuun sekä muille hennoille tekstiileille kuten silkille. Tämä pyykinpesuaine auttaa puhdistamaan herkät tekstiilit vahingoimatta tekstiileitä, tehden niistä puhtaat ja raikkaat. Pyykinpesuaine on valmistettu korkealaatuisista kasviöljyistä ja on täysin ja nopeasti biohajoava. Tuote ei sisällä entsyymejä, synteettisiä väriaineita tai säilöntäaineita, joten se sopii myös herkälle iholle. Puhdsta tulee jopa haaleassa vedessä. 

Sodasan pyykinpesuaine on Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine. 

Sodasan on valittu Saksan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2018. Sodasanin näkemyksen mukaisesti ekologisuutta ja kestävää kehitystä tulee lähestyä holistisesti: ei vain tuotteen ja sen ympäristövaikutusten kautta, vaan myös valmistajan oman toiminnan ja sen käyttämien kumppanien kautta. Siksi tehdas, valmistusprosessit ja energiankäyttö on suunniteltu niin, että ympäristöhaitat ovat mahdollisimman pieniä ja toiminta on eettistä. Valmistuksessa käytetään vain sertifioitua ekosähköä ja tuotannon sekä jopa työntekijöiden työmatkojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan PRIMA-KLIMA-järjestön kautta. Tuotteiden valmistus on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Tuotannossa noudatetaan Zero waste -periaatetta ja jätteen syntymistä pyritään aina minimoimaan ja syntynyt jäte kierrätetään asiaankuuluvasti. Pakkaukset on suunniteltu täysin kierrätettäväksi. Sodasan on eettinen valmistaja: se tuotteiden valmistuksessa tai kehityksessä ei käytetä eläinkokeita, samaa edellytetään myös raaka-ainetuottajilta. Tuotteet ovat vegaaneille sopivia ja kasviöljyt ovat Reilun Kaupan sertifioituja, jotta kolmansien maiden tuottajille jää mahdollisimman hyvä tuotto viljelytyöstä.


Annostele noin 20 ml/koneellinen pyykkien likaisuudesta sekä veden kovuudesta riippuen. Käytä annostelussa apuna pesupalloa (ei tule mukana paketissa). Käsinpesussa annostele noin 13 ml 5 litraan haaleaa vettä. 

Ainesosat:aqua, sodium lauryl sulfate, lauryl glucoside, decyl glucoside, sodium chloride, alcohol* denat., lecithine*, potassium citrate, parfum, limonene**, geraniol**.*sertifioitu luomuainesosa.**luonnollinen eteerinen öljy.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 40198860045070