Astianpesuaine, appelsiini 500ml, Sodasan

Astianpesuaine, appelsiini 500ml, Sodasan
Astianpesuaine, appelsiini 500ml, Sodasan
Tuotetta rajoitettu erä.
6,55 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 4019886025560

Raikas ympäristöystävällinen astianpesuaine – makea luonnollinen appelsiinin tuoksu

Sodasan appelsiini astianpesuaine on tehokas  ja täysin luonnollinen ekoastianpesuaine. Tuote ei sisällä voimakkaita kemikaaleja, jotka voisivat jättää haitallisia jäämiä astioihin tai ärsyttää hengityselimiä tai ihoa tiskauksen aikana. Tämä astianpesuaine on erityisen hellävarainen iholle balmimaisen koostumuksen ansiosta. Erittäin tiivistetty koostumus, yksi pakkaus kestää jopa kuukausia. Astianpesuaineessa on hedelmäisen raikas appelsiinin tuoksu, joka on peräisin 100 % aidoista eteerisistä öljyistä. 

Sodasan on kehittänyt pesuaineita jo lähes 40 vuoden ajan ja tässä pesuaineessa yhdistyy hienosti teho rasvaa ja likaa vastaan, silti ilman petrokemian ainesosia tai voimakkaita säilöntäaineita tai hormonitoimintaan vaikuttavia ainesosia. Sodasan astianpesuaineen raaka-aineet ovat täysin kasvi-ja mineraaliperäisiä. Tuotteella on tiukka Ecocert-sertifikaatti osoituksena sen ympäristöystävällisyydestä raaka-aineiden ja tuotannon osalta. Vegan Society -sertifioitu ja vegaaninen tuote, valmistettu täysin ilman eläinkokeita. 

Sodasanin tuotteissa ei käytetä synteettisiä hajusteita, väriaineita, voimakkaita säilöntäaineita tai petrokemian ainesosia, kuten klooria tai maaöljyä. Kaikki tuottet ovat EcoGarantie- ja Ecocert sertifioituja. Lisäksi tuotteet ovat Vegan Societyn hyväksymiä. 

Sodasan on valittu Saksan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2018. Sodasanin näkemyksen mukaisesti ekologisuutta ja kestävää kehitystä tulee lähestyä holistisesti: ei vain tuotteen ja sen ympäristövaikutusten kautta, vaan myös valmistajan oman toiminnan ja sen käyttämien kumppanien kautta. Siksi tehdas, valmistusprosessit ja energiankäyttö on suunniteltu niin, että ympäristöhaitat ovat mahdollisimman pieniä ja toiminta on eettistä. Valmistuksessa käytetään vain sertifioitua ekosähköä ja tuotannon sekä jopa työntekijöiden työmatkojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan PRIMA-KLIMA-järjestön kautta. Tuotteiden valmistus on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Tuotannossa noudatetaan Zero waste -periaatetta ja jätteen syntymistä pyritään aina minimoimaan ja syntynyt jäte kierrätetään asiaankuuluvasti. Pakkaukset on suunniteltu täysin kierrätettäväksi. Sodasan on eettinen valmistaja: se tuotteiden valmistuksessa tai kehityksessä ei käytetä eläinkokeita, samaa edellytetään myös raaka-ainetuottajilta. Tuotteet ovat vegaaneille sopivia ja kasviöljyt ovat Reilun Kaupan sertifioituja, jotta kolmansien maiden tuottajille jää mahdollisimman hyvä tuotto viljelytyöstä. 


Käytä yksi pieni painallus (noin 3-4 ml) pesukertaa kohden. Erittäin likaisille astioille käytä kaksi painallusta (5-6 ml). Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Ainesosat: >30%: vesi/vatten; 5-15%: anioniset pinta-aktiiviset aineet /anjoniska surfaktanter; < 5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet /icke-ioniska surfaktanter, alcylpolyclugoside, viinietikka/vinegär, ruokasuola/salt, sitruunahappo/citronsyra, maitohappo/mjölksyra, eteeristen öljyjen seos/bladning av eteriska oljor (sisältää/innehåller: limonene, citral, geranioli). 

Arvostelut 0 arvostelua