Yleispuhdistuaine sensitive, Sodasan

Yleispuhdistuaine sensitive, Sodasan
Yleispuhdistuaine sensitive, Sodasan
Tuotetta rajoitettu erä.
9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 4019886000352

Hellävarainen, allergiaystävällinen yleispuhdistustiiviste kaikkeen siivoukseen


Sodasan yleispuhdistusaine on turvallinen yleispuhdistustuote kodin kaikille vesipesua kestäville pinnoille. Pesuaine on tiiviste, joten siitä riittää kymmeniin käyttökertoihin. Pesuainetta voi myös laimentaa käyttövalmiiksi yleispuhdistusaineeksi.

Tällä hellävaraisella yleispuhdistusaineella peset niin lattiapinnat (sopii myös laminaatille!), tasot, kivi- ja kaakelipinnat kuin kylpyhuoneen ja keittiönkin. Tuote on valmistettu korkealaatuisista luomu kasviöljyistä, mikä on pesuaineiden kohdalla erittäin harvinaista. Tuote on siis varmasti hellävarainen valinta niin ympäristölle kuin käyttäjänkin iholle. Yleispuhdistusaine ei kuivata ihoa eikä aiheuta ihoärsytystä säännöllisessäkään käytössä. Siksi se sopii myös ammattikäyttöön ja kohteisiin, joissa tarvitaan toistuvaa pesua. Tuote ei sisällä lainkaan väriaineita tai säilöntäaineita. Pesuaineessa on erittäin mieto tuoksu, joka on peräisin eteerisistä öljyistä. 

Sodasan yleispuhdistusaine sisältää vain kasviperäisiä raaka-aineita. Tuote on CO2-neutraali eli sen tuotanto ei ole lisännyt kasvihuonepäästöjä. 

Tiivisteen pH-arvo on 8.5-9, mutta käyttövalmis pesuaineliuos on 7-8. 

Tuote on nopeasti ja täydellisesti biohajoava. Sopii käytettäväksi myös kunnallisen jätevesihuollon ulkopuolella, esimerkiksi kesämökeillä. Tuotteen biohajoavuus tapahtuu muutaman tunnin kuluessa käytössä: tuote hajoaa lopulta vain vedeksi ja hiilidioksidiksi. 

Laimenna pesuaineliuos: noin 2 teelusikallista pesuainetta 5 litraan puhdasta vettä. Ei tarvitse huuhtoa pinnoilta, kun pesuaine on laimennettu. Vaikeaan likaiset pinnat: nosta annostelu 50 ml/5 litraa vettä. 

Ainesosat: >30 % vettä/vatten, 5-15%: sokeripohjainen pinta-aktiivinen aine / surfaktant av sockerbaserad ämne, <5%: luomu kasviöljysaippua / ekologisk tvål av vegetabiliska oljor, sitraatti/citrat, etanoli/etanol, glyseriini/glycerin, sodium hydrogen carbonate, eteerinen öljy/eteriska oljor. Täydellinen ainesosaluettelo: aqua, alkylpolyglucoside, d-glucopyranose, potassium soap*, potassium citrate, glycerine*, alcohol denat., sodium bicarbonate, perfume *) sertifioitu luomulaatuinen raaka-aine 


Arvostelut 0 arvostelua