L-TOD3 90kaps, Puro

L-TOD3 90kaps, Puro
L-TOD3 90kaps, Puro
Tuotetta rajoitettu erä.
42,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 8718481581117

Mielen hyvinvointiin ja rauhoittumiseen

PURO L-TOD3 -valmiste on hyvä valinta, jos tarvitset tukea rentoutumiseen, keskittymiskykyyn ja unen saantiin. Kokeile myös, jos olet stressaantunut ja tarvitset lempeää tukea rauhoittumiseen.

PURO L-TOD3 sisältää muun muassa:

  • Sementis-uutetta, joka sisältää sillin mädistä saatua omega-3- ja omega-6 -rasvahappoa. Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA, vaikuttavat aivojen, silmien ja sydämen terveyteen.
  • L-teaniinia, aminohappoa, jota löytyy luontaisesti vihreästä teestä. Sitä käytetään yleisesti sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
  • Scutellariaa, joka on mintunsukuinen kasvi. Perinteisessä kasvilääkinnässä sitä on käytetty mm. edistämään unensaantia ja lievittämään ahdistusta.
  • D3-vitamiinia, jota tarvitaan luuston hyvinvoinnille ja vastustuskyvyn tukemiseen.

Annostus alle 4-vuotiaat: 1 kapseli ennen aamiaista.Lapset 5-12 vuotta: 2 kapselia ennen aamiaista.Yli 13-vuotiaat ja aikuiset: 3 kapselia ennen aamiaista.Kapselit otettava veden tai mehun kera, EI maidon kanssa. Älä käytä valmistetta mikäli aamiainen sisältää sokeria (hilloa, suklaamuroja tms.).

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, L-teaniini, Sementis ™ (sillinmäti), Scutellaria alpina (alppivuohennokka), sinimailanen (alfalfa), Nu-Flow® -riisitiiviste, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Allergeenit: sisältää kalaa ja riisiä.

1 kaps sisältää:Kalsiumkarbonaatti   118,8 mg 15%L-Teaniini                    100 mgSementis ™                100 mgScutellaria                   75 mgSinimailanen               50 mgNu-Flow®                   34 mgD3-vitamiini                15,0 μg 300%%*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Tuote ei sovellu kasvissyöjille tai kala-allergikoille. Ei raskauden tai imetyksen aikana.

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Arvostelut 0 arvostelua