Lacto New Life, Puro

Lacto New Life, Puro

44,95 €
sis. 14 % ALV

Tukea odottaville äideille ja vauvoille

PURO Lacto New Life -probioottijauhe sisältää laajakirjoisesti eri bifido- ja lactobasillus -bakteereita. Se sopii naisille erityisesti raskauden viimeisen kolmanneksen aikana sekä vauvoille kahden viikon iästä siihen saakka, kunnes he alkavat syödä itse.

Valmiste tukee suolen toimintaa sekä lapsen bakteerikannan muodostumista raskauden aikana ja syntymän jälkeen. Yksi teelusikallinen jauhetta sisältää peräti miljardi maitohappobakteeria.PURO Lacto New Life sisältää seuraavia bakteerikantoja:- Bifidobacterium longum- Lactobacillus acidophilus- Bifidobacterium breve- Lactobacillus casei- Bifidobacterium animalis lactis- Lactobacillus plantarum- Bifidobacterium longum- Lactobacillus rhamnosus- Bifidobacterium bifidum- Lactococcus lactis

Annostus raskauden aikana: 2 g (1,5 tl) päivässä veden kera. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi lisää jauhe lasilliseen haaleaa vettä, anna liueta vähintään 10 minuuttia, sekoita ja juo, mieluiten ennen nukkumaan menoa tyhjään vatsaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Lapset (yli 2 viikkoa): 2 g (1,5 tl) sekoitettuna lämmitettyyn pulloon tai pieneen määrään jäähtynyttä, keitettyä vettä. Älä anna liueta yli 5 minuuttia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Ainesosat: Maltodekstriini, maitohappobakteerivalmiste.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Käytettävä kolmen kuukauden kuluessa avaamisesta.

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8718481580608