Bakuchiol Beauty Booster Elixir 15 ml, Puhdas+

Bakuchiol Beauty Booster Elixir 15 ml, Puhdas+

36,90 €
sis. 24 % ALV

Bakuchioli – luonnollinen vaihtoehto retinolille
Bakuchioli on kasvipohjainen ainesosa, joka toimii ihonhoidossa yhtä tehokkaasti kuin perinteinen retinoli. Tämä kosmetiikan uusi suosittu ainesosa on hyvä uutinen mm. herkkäihoisille ja luonnonmukaisuutta arvostaville.

Aine saadaan Psoralea corylifolia -kasvin siemenistä uuttamalla, ja sitä on käytetty jo vuosisatoja intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä. Kuten retinolkin, bakuchioli vahvistaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Iho kiinteytyy, kirkastuu ja silottuu tehokkaasti. Bakuchioli vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä sillä on antimikrobisia ja antioksidanttisia vaikutuksia.

Koska kyseessä on kasvipohjainen tuote, se ei ärsytä ihoa samalla tavalla kuin retinoli. Bakuchiol ei myöskään lisää aurinkoherkkyyttä tai menetä tehoaan auringonvalossa, joten sitä voi käyttää sekä päivällä että illalla.

Käyttö: Levitä muutama tippa seerumia puhtaalle ja kuivalle iholle ennen voidetta aamuin illoin.

Aineosat: Decyl Oleate, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol, Parfum, Bakuchiol, Rosa canina (Rosehip) Seed Extract*, Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil*, Rosmarinus offici­nalis (Rosemary) Leaf Extract*.

*Luomu-viljelty raaka-aine

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430077250581