Creamy Noisette, Nucao

Creamy Noisette, Nucao

2,95 €
sis. 14 % ALV

Nucao Noisette suklaapatukka on todellinen herkku. Laadukas tumma kaakao ja pehmeä hasselpähkinätahna luovat täyteläisen pohjan maitosuklaapatukalle, josta ei maitoa löydy!

Sisältää runsaasti magnesiumia, antioksidantteja sekä omega-3-rasvahappoja.

Ainoana makeutuksena on käytetty pieni tilkka kookospalmusokeria, jolla on tunnetusti matala glykeeminen indeksi. Nucao patukka sisältääkin 65% vähemmän sokereita verrattuna tavalliseen suklaapatukkaan. Pitää verensokerin tasaisena pitkään ja auttaa jaksamaan!

Ravitseva, luomu, vegaaninen, gluteeniton, vähemmän hiilihydraatteja, vähäsokerinen.

Luomu & kestävä

Nucao tähtää ekologisen jalanjäljen minimointiin. Tästä syystä Nucao on valinnut luomuviljelyn, joka kunnioittaa ympäristöä ja toimii kestävästi. Patukoissa käytetty kaakao on peräisin Perusta, luontoa suojelevalta metsäviljelmältä. Kaakaonviljelijöille maksetaan työstä reilu korvaus, eikä viljelmillä käytetä lapsityövoimaa.

Patukat on pakattu muovittomaan biohajoavaan kääreeseen, jonka voi laittaa kotikompostiin. Kääre on kompostoituvaa selluloosaa ja paperia.

Yksi patukka - yksi puu

Jokainen voi osallistua metsien ennallistamiseen. Eden Reforestation Projects -järjestön kanssa Nucao uudistaa mangrovemetsiä Madagaskarilla, mikä auttaa ympäristöä ja metsäkatoalueilla asuvia ihmisiä. Järjestö myös työllistää paikallisia ihmisiä ja luo uuden elämän ihmisille ja eläimille paikan päällä. Nucao istuttaa yhden puun jokaista nauttimaasi suklaapatukkaa kohti. Tavoitteena on istuttaa miljardi puuta. Tähän mennessä Nucao ja Eden Reforestation ovat istuttaneet yhdessä jo yli 3 miljoonaa puuta!

Ainesosat(100% luomua): kaakaomassa, hampunsiemenet, kaakaovoi, hasselpähkinätahna, kookospalmusokeri, maamantelijauho, acerola.
Allergiainfo: Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 2640 kJ / 631 kcal
Rasvaa 53,0 g
- josta tyydyttynyttä 21 g
Hiilihydraatteja 24,0 g
- joista sokereita 16,0 g
Kuitua 7,2 g
Proteiinia 11,0 g
Suolaa 0,07 g
C-vitamiinia 67 mg (84%)
Magnesiumia 278 mg (74%)
Omega-3-rasvahappoja 1,7 g

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta (90/496/EEC)

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4260500651126