Hyaluronihappo 50mg, 90kaps, Viridian

Hyaluronihappo 50mg, 90kaps, Viridian

49,00 €
sis. 14 % ALV

Viridian Hyaluronihappo – kauneudellesi!

Laadukas ja lisäaineeton hyaluronihappovalmiste, jossa on lisänä viherseos: spirulinaa, mustikkauutetta ja sinimailasta.
Annostus: 1-3 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos (1-3 kaps) sisältää: Hyaluronihappo 50 - 150 mg, viherjauheseos 265 - 795 mg.

Ainesosat: Vihersekoitus (Alfalfajauhe, mustikkajauhe, spirulinajauhe), kapseli hydroksiprobyylimetyyliselluloosa, hyaluronihappo.

Huom! Ei suositella raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

***

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus
Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Tykkää Viridianista Facebookissa!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060003593942