Nestesaippua hajusteeton 300ml, Sodasan

Nestesaippua hajusteeton 300ml, Sodasan

5,95 €
sis. 24 % ALV

 

Uutta Sodasanilta - Biohajoavat kasvipohjaiset nestesaippuat myös tuoksuttomana


Sodasan nestesaippua sensitive sisältää huikeat 100%  luomuviljelystä peräisin olevia kasvipohjaisia ainesosia. Nestesaippua on myös nopeasti ja täysin biohajoava ja tuotettu täysin hiilineutraalisti. Nestesaippuassa on erityisen hellävarainen koostumus eikä se  sisällä hajusteita, värejä eikä säilöntäaineita.

Tuoksuton, hellävarainen ja mieto öljypohjainen nestesaippua ei sisällä voimakkaasti peseviä ainesosia ja sopii usein toistuvaan käsien pesuun sekä koko vartalolle. Täysin tuoksuton saippua ei sisällä allergeeneja ja sopii kaikista herkimmille iholle ja jättää erityisen miellyttävän tunteen iholle puhdistuksen jälkeen. Saippuan sisältämä glyseriini yhdessä öljyjen kanssa kosteuttavat sekä ravitsevat ihoa.

Tämä nestesaippua on täydellisesti ja nopeasti biohajoava, joten se sopii käytettäväksi myös retkeillessä, veneillessä, kesämökeillä tai kunnallisen jätevesihuollon ulkopuolella käytettynä.

Keskeiset ominaisuudet:

Nopeasti biohajoava,Vegaaninen,Öljypohjainen, hellävarainen koostumus.Hajusteeton ja allergeeniton,Hiilineutraalisti tuotettu


AINESOSAT:

aqua, potassium sunflowerseedate*, potassium olivate*, alcohol* denat., glycerin*, potassium citrate. *sertifioitu luomulaatuinen aineosa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4019886075367