Nivelten hyvinvointiin -tuotepaketti

Nivelten hyvinvointiin -tuotepaketti

84,85 €
sis. 14 % ALV

Nivelten tueksi!

Nopeavaikutteinen ja luonnollinen valmiste Aito Nivel

Aito Nivel on tehokas ja monipuolinen valmiste, joka vaikuttaa nopeasti. Luonnollinen ja eettinen valinta nivelten hyvinvointiin, sopii myös ovo-vegetaristeille.

- Tutkittu huippuraaka-aine OVOMET® kananmunan kuoren kalvoproteiini on nivelille tärkeiden ravintoaineiden kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon, glukosamiinin ja kollageenin luonnollinen lähde.- Inkiväärillä on tulehduksia tasapainottava vaikutus.- C-vitamiini edistää rustolle tärkeän kollageenin muodostumista.- Mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.- Kupari ylläpitää sidekudoksen normaalia toimintaa.

Valmistettu Suomessa juuri sinulle! 


Aito Vahva Kurkumiini + Mustapippuri 500mg – kurkumiini, jonka vaikutuksen huomaat!

Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisesti tutkittuja, patentoituja vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine-mustapippuriuutetta. Mustapippurista saatava piperiini on luonnollinen lisä, joka tehostaa kurkumiinin imeytymistä eli biosaatavuutta.

Tuotteessa on merkittävän suuri määrä kurkuminoideja 475mg (95 %) per kapseli, joiden biosaatavuutta mustapippurista saatava piperiini on tutkimuksissa lisännyt jopa kaksikymmenkertaiseksi. Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.