The Perfect Grade, English Tea Shop

The Perfect Grade, English Tea Shop

4,40 €
sis. 14 % ALV
haudukelajitelma

English Tea Shop Luomu Haudukelajitelma The Perfect Grade on täydellinen lajitelma ihania erilaisia teelaatuja. Osta itsellesi ja löydä uusia makuja tai anna ystävälle lahjaksi.

Teepakkaus on jo itsessään kaunis ja sen kannessa olevan teepannun voi avata ja sisäpuolelle voi kirjoittaa omat terveiset. Paketissa on yhteensä 20 pussia eli 4 pussia joka makua. 

Haudukelajitelma sisältää:

  • Calm Me Teen joka on luomu yrttihauduke kanelilla, piparmintulla, lakritsinjuurella ja laventelilla. Tee sisältää myös lakritsia joten kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Haudutusaika: 3-5 min.
  • Revive Me tee on valkoinen luomu tee moringalla, kanelilla, ruusunmarjalla ja ginsengillä. Haudutusaika: 1-2 min.
  • Mighty Matcha: Luomu vihreä tee paahdetulla riisillä, kaakaolla, matella ja matchalla. Haudutusaika: 2-3 min.
  • Intense Chai on luomu yrttihauduke kanelilla, inkiväärillä, kurkumalla, kardemummalla, mausteneilikalla, fenkolilla, pippurilla ja lakritsinjuurella.  Sisältää lakritsia - kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Haudutusaika: 3-5 min.
  • Super Berries: Luomu hibiskus-yrttihauduke rooiboksella, mansikalla, mustikalla ja vadelmalla.  Haudutusaika: 4-5 min.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 06802750602178