Tervetuloa tutustumaan loistavaan valikoimaamme nyt myös verkkokaupassa!

Meiltä löydät täysipainoisia elintarvikkeitalähiruokaa, ekosertifioitua laadukasta luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteitasuperfoodeja, ekologisia kodinpuhdistustuotteita sekä lahjatuotteita ja esim. lahjakortteja EkoKauneushoitolaan kivijalkamyymälässämme Liedossa. 

Käytämme paljon aikaa valikoimamme suunnitteluun ja kehittämiseen. Hyödynnämme erityisesti vankkaa osaamistamme ravinnon ja luonnonkosmetiikan osalta. Pidämme erityisen tärkeänä, että Sinä voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat ekologisesti ja eettisesti tuotettuja, ilman ylimääräisä kemikaaleja, lisäaineita, muoveja yms. Mahdollisuuksien mukaan tuotteemme ovat myös kotimaisia tai tästä läheltä, pientuottajilta ja perheyrityksiltä. Luotettavaa, puhdasta, turvallista ja luonnollista - sellaisia ruokia ja tuotteita, joita itse käytämme arjessa ja joita perheemme, lapsemme ja läheisimpämme käyttävät ja joista toivomme myös Sinun löytävän omat hyvää tekevät tuotteet arkeesi.

Varastovalikoimastamme et löydä tuotteita joissa on käytetty valkoista vehnää tai valkoista sokeria - myös kaikki ylimääräiset tärkkelykset ja lisäaineet on karsittu pois puolestasi. Meiltä löydät myös moneen erilaiseen ruokavalioon sopivia tuotteita, oli ruokavaliosi sitten maidoton, viljaton, vege, paleo tai esim. raaka. 

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään verkkokauppaamme! 

Mukavia ostoshetkiä toivotellen, 

Tiina, Karoliina ja Katariina

Tupalanmäen Puoti

 

Liity sähköpostilistallemme ja tilaa uutiskirjeemme!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.